Cpn - chlamydioza.pl Forum dla osób zainfekowanych Chlamydia pneumoniae i mykoplasmami, leczących się lub planujących rozpoczęcie leczenia kombinowanym protokołem antybiotykowym (CAP).
Nati wszystko czytam:)
I dopinguję Cię w leczeniu.
Nati się nic nie chwali, ale ma ogromne postępy w leczeniu, aż dr się dziwi
Jak tak dalej pójdzie to wygryziesz Panów w walce o 1 miejsce w wyzdrowieniu.
Tak trzymaj!
_________________ Mama: Bb, cpn-IgG, leczenie od 6.03.2010r. Rovamycyna, Flumycon, probiotyki, NAC, suplementy i witaminki!
Ja: Bb?, Myco-IgG, leczenie od 15.06.2010r. Tetracyklina, Azitrox, Metro i cała reszta suplementów!
Nati monologi są oznaka tego ze jest ok Zobacz tematy justlikethat, kastroo czy mój nudni się robimy
Zdrowiej zdrowiej
_________________ Wasz hipochondryk
"największym wrogiem człowieka jest jego własny układ nerwowy"
----------------------------------------------------------
cpn, myco ! 2400 NAC ,300 doxy ,250 azytro, 1000 tyni... powoli widać koniec....
Tak faktycznie -zmiana jest nieziemska-kiedyś wstałam ledwo co doszłam do łazienki umyć się...i już nie miałam siły....A teraz...hmmm...jest (...)!!!!Odrzuciłam kule....chodzę sama...czasem jest gorzej bo niedowład został...ale jesgo też zwalczę....
_________________ Miłość już taka jest. Sama ustala granice wytrzymałości i nie pyta czy ciało to zniesie. A ciało zawsze znosi... Paulo Coelho
Tak faktycznie -zmiana jest nieziemska-kiedyś wstałam ledwo co doszłam do łazienki umyć się...i już nie miałam siły....A teraz...hmmm...jest (...)!!!!Odrzuciłam kule....chodzę sama...czasem jest gorzej bo niedowład został...ale jesgo też zwalczę....
"always look on the bright side of life" Jak są efekty to ciężko nie przeć do przodu...
_________________ Wasz hipochondryk
"największym wrogiem człowieka jest jego własny układ nerwowy"
----------------------------------------------------------
cpn, myco ! 2400 NAC ,300 doxy ,250 azytro, 1000 tyni... powoli widać koniec....
Dzisiaj dostałam maila od dr W.- od połowy sierpnia mam przejść na 3x 100 doxy dożylnie....nie wiem jak to będzie-trzy kroplówki czy w jednej potrójna dawka....nie jestem przygotowana na wydanie takiej gotówki....kombinuję kasiorę i do roboty....
_________________ Miłość już taka jest. Sama ustala granice wytrzymałości i nie pyta czy ciało to zniesie. A ciało zawsze znosi... Paulo Coelho
Elka a co u Ciebie???poprawa czy marazm?.U mnie nieco lepiej ale boje sie przechwalac bo juz sie pare razy przejechalam.W tej chwili wracaja mi objawy z poczatkow choroby -np.bole uda,albo pieczenie niewielkiej czesci stopy czy lydki.Szatan chyba zeslal na mnie to chorobsko.Nic nie rozumiem.Za pare dni zaczynam puls.Zobaczymy.Pozdrawiam
_________________ Duomox 2x1 ,,tavanic 1x1 ,od czasu do czasu pulsy metro
No cóż, ja mam wrażenie, ze jestem coraz bardziej chora. Szczególnie na pulsie, który natychmiast uruchamia kręcz karku i objawy neurologiczne...Właśnie jestem skoncentrowana na walce z własną psyche, żeby nie przerwać tini...Nie ma we mnie nic z masochisty...A szkoda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum