Cpn - chlamydioza.pl Forum dla osób zainfekowanych Chlamydia pneumoniae i mykoplasmami, leczących się lub planujących rozpoczęcie leczenia kombinowanym protokołem antybiotykowym (CAP).
no dobra tego nie grali juz dawno....Kastroo herxuje... 8, 9 dzien pulsu (pierwszego na 2g zinnatu) i mnie w kosciasch lamie, stawy mnie pobolewaja i czuje jakbym mial przeziebienie...nie zebym sie jakos bardzo zle czul, bardziej w ramach ciekawostki i faktu ze mi sie znosa leje jest to przezycie drazniace
_________________ Bb, BLO, Myco, Cpn (poszla sie pasc:), (...), Zinnat 2000, Bactrim Forte 1920, Rova 6mln IU, Rif 600, Tyni 1000, NAC 1200, Fluko 100, CoQ10 400, ALA 300, Vit D 2000, B12, Essentiale, Candida Clear itd...duzo tego
Szczerze mówiąc, nie wiem, czy mam gratulować, czy współczuć...Z jednej strony wiadomo, że walisz po pasożytach, z drugiej - chyba kilka chwil to leczenie jeszcze potrwa...
i to mnie w tej calej historii najberdziej wqrwilo...wyglada na to ze borelka jeszcze jest bo herx pojawil sie na pulsie przy cefalosporynie (na tetrze, azi i rif nie bylo) wiec na abaxie nastawionym stricte na borelioze....
wrrr no nic pozyjemy zobaczymy, nie bede sie negatywnie nastrajal za wczasu...jutro lece do Polski na tydzien wiec mam w d.upie herxy bo mamusia gotuje zurek
_________________ Bb, BLO, Myco, Cpn (poszla sie pasc:), (...), Zinnat 2000, Bactrim Forte 1920, Rova 6mln IU, Rif 600, Tyni 1000, NAC 1200, Fluko 100, CoQ10 400, ALA 300, Vit D 2000, B12, Essentiale, Candida Clear itd...duzo tego
na razie dostalem skrocona wersje mejlowa wiec nie mam interpretacji ale tak naprawde to W nie wie czy mam jeszcze myco czy nie mam bo prawda jest taka ze nikt nie do konca nie wie jak to jest
dowiemy sie po odstawieniu abaxow...
Uruz: jadlem Rif razem z Cipro.... pewnie zawalcze jeszcze Tavanikiem albo Avaloxem
ejs: BB nie robilem bo nie bardzo widzialem sens, zwlaszcza ze troche herxuje na Zinnacie polaczonym z Tynidazolem wiec jesli to nie zatrucie aabaxami to jednak Bb jeszcze tam siedzi...
plan jest taki ze pewnie w rejonach wrzesnia, pazdziernika zmniejszam dawki o polowe zobacze co sie dzieje a w okolicach swiat odstswiam abaxy...oby!
Ciekawe, że masz ujemne IgG po leczeniu abxami, chociaż większość lekarzy interpretuje IgG, że do końca życia ma się ono utrzymywać na podwyższonym poziomie, bo była styczność z bakterią
A do tego mówią, że przeciwciała nie chronią nas przed przyszłymi infekcjami na atypówki.
_________________ cpn, myko, leczenie: IX08-I09, od VIII09 non stop
VIII09 doxy, azimicin, XI09 doxy, rulid, XII09 doxy, rova, III10 unidox, klarmin,
cały czas NAC, metro, suplementy, antygrzyby też - od 21.06 azitro, od 27.07 rova, bioparox, 2.08 zioła
Ejsik - mnie dziwi, że taka postawa lekarzy Cię jeszcze dziwi...Co mają gadać? Że nie ma schematów leczenia i nie będą dla jakiegoś pacjenta ryzykować uprawnień? Czy że im się absolutnie nie chce zajrzeć do nowych badań ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum