Cpn - chlamydioza.pl Forum dla osób zainfekowanych Chlamydia pneumoniae i mykoplasmami, leczących się lub planujących rozpoczęcie leczenia kombinowanym protokołem antybiotykowym (CAP).
Ostatnio tata kupował dziadkowi lek na stawy, właśnie Rheumafort, składa się z wyciągów roślinnych.
Czy braliście takie cudo? Jak działa?
Life czy znane jest to w Stanach?
_________________ Mama: Bb, cpn-IgG, leczenie od 6.03.2010r. Rovamycyna, Flumycon, probiotyki, NAC, suplementy i witaminki!
Ja: Bb?, Myco-IgG, leczenie od 15.06.2010r. Tetracyklina, Azitrox, Metro i cała reszta suplementów!
Kilku znajomym dziadka pomaga, ale trzeba brać co najmniej 3 miesiące.
Wypróbuje na rodzicach. Tatę też bolą stawy, bo że mamę bolą to wiadomo:)
Znalazłam aptekę na necie gdzie 120 tabl jest za 99zł, przesyłka kurierska powyzej 150 zł gratis.
_________________ Mama: Bb, cpn-IgG, leczenie od 6.03.2010r. Rovamycyna, Flumycon, probiotyki, NAC, suplementy i witaminki!
Ja: Bb?, Myco-IgG, leczenie od 15.06.2010r. Tetracyklina, Azitrox, Metro i cała reszta suplementów!
Ostatnio przegladam dużo informacji odnośnie ziół na atypówki i trafiłam na coś takiego, że astragalus to po polsku traganek i znajduje się on m.in. w RHEUMAFORT. Ponadto dużo opisów zastosowań astragalusa dotyczy właśnie chorób reumatycznych i stawów i przeciwwirusowe. Może więc jednak warto się zastanowić nad tym ziółkiem ...
_________________ cpn, myko, leczenie: IX08-I09, od VIII09 non stop
VIII09 doxy, azimicin, XI09 doxy, rulid, XII09 doxy, rova, III10 unidox, klarmin,
cały czas NAC, metro, suplementy, antygrzyby też - od 21.06 azitro, od 27.07 rova, bioparox, 2.08 zioła
Ja też ciągle poszukuję...
Reumatolog poleciła mamie lek lyprinol opisany na www.lyprinol.pl.
Drogi i niestety nie można go brać razem z heparyną.
Może spotkaliście się z nim? Proszę o opinie, jak zwykle:)
Kurcze na stawy brałem już AnimalFlex 3 puszki teraz koncze 4 opakowanie Cortaflexu i zaczynam Arthryl kolana jak bolały tak dalej bolą ..... znowu zerwałem wiązadło tylko że w lewej nodze nic mnie tak nie dołuje jak te kolana
_________________ Pozdrawiam
cpn-myko......+Tinidazol1000--Duomox 4g-Azitro500+Rifa 600 mg+Nac 1800
oraz reszta pesteczek
Na problemy z chrząstką w biodrze ortopeda zalecił brać Flexus. Dość bogaty skład. Czy ktoś z Was brał go i z jakim skutkiem?
Mama ma wypróbować Protelos, granulat do sporządzania zawiesiny doustnej, 2 g, 28 saszetek oraz SYNOTABS.
Jakoś nie wierzę w te wszystkie medykamenty na regenerację chrząstki. To są chyba tylko wyciągacze kasy
A czytałaś to "Zastosowanie: Leczenie osteoporozy u kobiet po menopauzie w celu zmniejszenia ryzyka złamań kręgów i szyjki kości udowej." ? To jest z ulotki tego cuda inic tu nie ma o odbudowie chrząstki.
VIII09 doxy, azimicin, XI09 doxy, rulid, XII09 doxy, rova, III10 unidox, klarmin,
cały czas NAC, metro, suplementy, antygrzyby też - od 21.06 azitro, od 27.07 rova, bioparox, 2.08 zioła
Nie mów że nie wierzysz, bo to znaczy że mam się przygotować na endoprotezę, a wcale nie zamierzam!!!
Będę walczyć o moje bioderko z całych sił!
A nie brałaś pod uwagę, że Twoje bioderko, to herxy ? Ja przez kilka miesięcy miałam bardzo silne bóle biodra i tez już myślałam o endoprotezie Teraz zostało mi jakieś 5 % tego bólu, co przedtem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum