Cpn - chlamydioza.pl Forum dla osób zainfekowanych Chlamydia pneumoniae i mykoplasmami, leczących się lub planujących rozpoczęcie leczenia kombinowanym protokołem antybiotykowym (CAP).
Life pisała kiedyś, ze nac jest tani w produkcji i nie opłaca się go podrabiać. Ja mam tej firmy now, bo jak kupowałam był tańszy...Albo ja jeszcze nie byłam w kryzysie...
no nic zobaczę jak będzie z tym, na chwile obecną liczę każdy grosz.Moja dziewczyna poszła dziś zrobić badania na myco i cpn i zobaczymy co jej wyjdzie choć moim zdaniem ma objawy przynajmniej ze strony układu oddechowego i gardła.Jak wyjdą plusy kupimy na spółę ten większy z NOW.
_________________ Wasz hipochondryk
"największym wrogiem człowieka jest jego własny układ nerwowy"
----------------------------------------------------------
cpn, myco ! 2400 NAC ,300 doxy ,250 azytro, 1000 tyni... powoli widać koniec....
Dała się namówić. Nie ma to jak męska siła perswazji
_________________ cpn - leczenie od 9-III-2010 doxy,azytro, metro, ACC i wiele suplementów, od 24-IV mino i azytro + metro, ACC, suplementy, od 14-V mino200, cipro1000, Bactrim1920, NAC1800, thiogamma600...
Poszła dla świetego spokoju. I oby nic nie wyszo złego....:) Ale ile było tumaczeń i rozmów.... a teraz czekanie na wyniki.
_________________ Wasz hipochondryk
"największym wrogiem człowieka jest jego własny układ nerwowy"
----------------------------------------------------------
cpn, myco ! 2400 NAC ,300 doxy ,250 azytro, 1000 tyni... powoli widać koniec....
jest ktoś chętny na wspólny zakup NAC ze stanów a tym samym obniżyć sobie koszty wysyłki i samego zakupu suplementu. Przy większym zamówieniu wychodzi taniej niż na allegro mimo że dolar poszedł w górę. Chętnych zapraszam do dyskusji
w tym sklepie <-> robiłem kilkanaście zakupów tak że nie ma problemów. Dolar sporo podrożał a żeby się całe przedsięwzięcie się opłacało to trzeba trochę więcej wziąć towaru, im więcej towaru tym więcej pieniędzy trzeba zamrozić. Wcześniej jak dolar był po 2,70 zł to nie było problemu ale teraz przy cenie 3,28 zł samemu przestaje być to takie opłacalne, biorąc na kilka osób wyjdzie w porządku...
Asortyment mają spory tak że jest w czym wybierać.
Do kwoty produktu musielibyśmy dodać połowę kosztów przesyłki na osobę która waha się na poziomie 16-36 $ im więcej towaru tym koszty większe...
proszę wejść na stronę sklepu, zorientować się co was interesuje i ile kosztuje a następnie napisać mi co chcecie a ja zrobię zamówienie. Co do kosztów przesyłki ja bym to widział tak - każdy płaci za swoje suplementy + koszty przesyłki dzielimy na ilość osób które wezmą udział w tym przedsięwzięciu. Jak przyjdzie do mnie paczka ja wam porozsyłam zamówione suplementy po wpłacie na konto lub za pobraniem - to jest do uzgodnienia. Proszę tylko o poważne podejście do sprawy gdyż początkowe koszty zamówienia wezmę na siebie a nie chciałbym zamrażać pieniędzy w suplementach, które ktoś zamówi.
Najkorzystniej będzie zrobić zamówienie z max 3 osobami bo im więcej chętnych tym więcej będzie zamówionych suplementów a co za tym idzie większe będą koszty przesyłki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum